Flyttar bloggen!

Har aldrig riktigt gillat blogg.se, så nu flyttar jag till bloggplatsen.se!

Min nya adress är alltså:

http://black-lady.bloggplatsen.se/

Följ med dit :D

Maximerad otur!

Nu har äntligen saker och ting löst sig igen; internet är tillbaka och min nya lilla dator är här :) Så nu får det bli bra uppdatering igen!

Imorgon börjar jag min sommarkurs nere i göteborg, så varje vardag fram tills den 28 juni pendlar jag fram och tillbaka. Lite segt, men vad gör man inte för att slippa jobba! Sedan den 29 lyfter planet till Los Angeles. Helt sjukt att det bara är tre veckor kvar! Minns att vi började planera den här resan för snart två år sen. Som jag alltid säger, tiden går fort!

Med Ladis funkar allt bra :) Nu har jag tagit tag i ridningen igen, så i förrgår och idag blev det paddocken. Hon skötte sig bra efter omständigheterna, men vi behöver veeerkligen jobba på galoppen. Hon måste stärka sig där! Tog även ett par skutt på ca 50 cm, vad rolligt hon tyckte det var! Även fast det bara var pluttehinder blev hon helt hispig lillan :')

Förövrigt ser hon ut som ett litet ufo i hagen; munkorg, flugpannband och flugtäcke. Haha, men vad gör man inte för hästens bästa! Måste bara se upp för tjockismagen, det är precis på gränsen nu.

Ghaa jag hatar sommarn hästmässigt -.-


Såhär ser min nya lilla älskling ut, 2000 på Elgiganten. Ett kap!

RSS 2.0