4/5

Idag vart jag på ganska dåligt humör, och favorit-Ladis likaså. Haha vi påverkade väl varandra! Jaja, vi kvinnor får vara sånna ibland ;)
Det resulterade i att tömkörningen inte gick så bra, så istället knäppte jag av tömmarna och promenerade med henne i ca 45 minuter. Bland annat upp och ner för en brant backe precis vid stallet, och i en skogsdunge med mycket stockar och en del stenar att kliva över och runt.
För hästarna är det jätteviktigt att komma ut i skog och mark - då menar jag inte grusvägar med träd runt omkring! Utan rätt ut i skogen, men givetvis inte där dom kan riskera att skada sig. Det är bland den bästa gymnastik dom kan få, träning i att hålla koll på alla ben och dessutom i deras naturliga miljö! Det är heller inte fel att låta dom ta en tugga av en och annan mineralrik skogsplanta, sånt som vi människor har bestulit dom på att kunna äta.

Det är tråkigt att man har dom här "dåliga dagarna" när det gäller hästarna, men om det aldrig gått dåligt så hade man aldrig glatts åt när det väl går bra. Så imorgon tar vi nya tag, med påfyllt tålamod!

Knäppte även en hel del bilder, ni får några redan nu!






Kommentarer
Postat av: Agnes - Hästskötare i England

Söt pålle! :D

2011-05-05 @ 00:06:35
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0